Co. Zhangjiagang In entrepot van de de Precisiebuis van Gebiedsyaxin, Ltd. 

Co. Zhangjiagang In entrepot van de het Staalbuis van Gebiedshenglong, Ltd.

Staalbuizenstelsel voor Automobielpowertrain, Schok Aborber, het Sturen 

En Staalbuizenstelsel voor Warmtewisselaar, Oververhitter, Opwarmer, Mechanische Boiler,

Thuis Productenwarmtewisselaarbuizen

Cupronikkel CuNi 70/30 van de de Warmtewisselaarpijp van C70600 Hoog Waterdicht LUF

Cupronikkel CuNi 70/30 van de de Warmtewisselaarpijp van C70600 Hoog Waterdicht LUF

  • Cupro Nickel CuNi 70/30 C70600 Heat Exchanger Pipe High Flux Waterproof
  • Cupro Nickel CuNi 70/30 C70600 Heat Exchanger Pipe High Flux Waterproof
 • Cupro Nickel CuNi 70/30 C70600 Heat Exchanger Pipe High Flux Waterproof

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HENGLONG
  Certificering: ISO9001, ISO19001, OHSAS18001

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100 stuks
  Prijs: 100 US Dollars per pc
  Verpakking Details: Houten geval, waterdicht verpakt materiaal
  Levertijd: In 30 dagen
  Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
  Levering vermogen: 2000 PCS PER MAAND
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: CUNI 90/10 Vorm: Ronde
  Buitenoppervlakte: Gecanneleerd Binnenoppervlakte: gesinterd
  Toepassing: shell en buiswarmtewisselaar

  De hoge stroombuis is een nieuw product die gesinterde methode combineren en technologie machinaal bewerken. Zij kunnen de coëfficiënt van de hitteoverdracht van de binnen en buitenbuizen verbeteren, dus kunnen zij de algemene coëfficiënt van de hitteoverdracht van buizen beduidend verbeteren. Zij lossen het huidige probleem op dat de coëfficiënt van de hitteoverdracht slechts aan één kant van de verhoging van de hitteoverdracht verhoogde, terwijl de totale efficiency van de hitteoverdracht nog laag is. Zij verbeteren zeer de efficiency van de buizen van de hitteoverdracht en de warmtewisselaars.

   

  Enerzijds, kan de Hoge stroombuis de stoomvraag verminderen. Anderzijds, kan het het vermogen van de hitteoverdracht verbeteren. In een groot systeem van de hitteoverdracht, wegens de behoefte aan kleine temperatuurverschillen, is het nodig aantal reboilers zeer groot. Het gebruik van Hoge stroombuis kan 3/4 de hoeveelheid reboilers, en temperatuurverschil verminderen nodig voor slechts 5 ℃. Gebruikend Hoge stroombuis om traditionele naakte buis te vervangen kunnen wij de knelpunten van de hitteoverdracht elimineren, aan de behoefte aan de grotere lading van de hitteoverdracht voldoen, en verhogen beduidend productie. Tegelijkertijd, terwijl het houden van machineefficiency, kan het kosten drukken door lagere stoomdruk te gebruiken.

   

  De geharde producten zijn als volgt:

  De gesinterde poreuze deklaag voor de buitenoppervlakte/de lage vinnen voor de binnenoppervlakte, Cannelure voor de buitenoppervlakte sinterden poreuze deklaag voor de binnenoppervlakte, Zaagtandoppervlakte voor de buitenoppervlakte gesinterde poreuze deklaag voor de binnenoppervlakte, vinnen voor de buitenoppervlakte gesinterde poreuze deklaag voor de binnenoppervlakte.

   

  1.1 materiaal en grootte van Hoge stroombuis

  Materiaal: Koperlegering, koolstofstaal, Aluminium, en spoedig.

  Grootte: uitwendige diameter 1540mm, lengte 500-12000 mm

  Op normale voorwaarde, is het midden van Hoge stroombuis versterkte sectie. De vliegtuigeinden zijn vlot, zodat is het gemakkelijk te dragen en worden uitgebreid. De hoge stroombuis kan OEM als behoefte van klanten doen. De producten worden ingepakt met houten dozen.

   

  1.2 toepasselijk middel van hoge stroomwarmtewisselaars

  Ethyleenglycol, diëthyleenglycol, ethyleentrichloride, ethaan, propyleen, ethyl-alcohol.

   

  1.3 toepassingen van hoge stroomwarmtewisselaars

   

  De hoge stroomwarmtewisselaar kan in het materiaal van de faseverandering, zoals, carburator, evaporator, condensator worden gebruikt en reboiler, enz. Om, zoals ethyleencarburator, de luchtcondensator en reboiler van het apparaat van de ethyleenscheiding, combinatieinstallatie van de verdamping van de ethyleenglycol en aromatische, hoofd condensator-evaporator van de eenheid van de luchtscheiding specifiek te zijn. Evenals de aardgasvloeibaarmaking, de cryogene koeling, de luchtscheiding, en zeewaterontzilting, enz.

   

  (1) olieraffinage en petrochemische installaties

  Zoals luchtcondensator en reboiler van het apparaat van de ethyleenscheiding, ethyleencarburator, de katalytische evaporator van de dunne modderolie, ethylalcoholevaporator en de evaporator van de ethyleenglycol, enz. Het kan verminderen meer dan 80%-het gebied van de hitteoverdracht, en kan ijskastpaardekracht ook verminderen. In het verrichtingsproces op lange termijn, is de poreuze oppervlakte met verbeterde kookhitteoverdracht zeer stabiel, en geen vercooksing of het schrapen fenomeen is voorgekomen. Tegelijkertijd kan het hitte middelgrote consumptie zeer verminderen om te om de hitte middelgrote temperatuur te verminderen.

   

  (2) van de aardgasreiniging en scheiding apparaten

  Bijvoorbeeld, in de reboilercondensatoren van de cryogene installatie van de luchtscheiding. Enerzijds, kan het aanvankelijke kosten van verdamping drukken - condenserende (koel) warmtewisselaar (de verminderde oppervlakte van de hitteoverdracht); Anderzijds, wegens het kleine verschil van de het werktemperatuur, kan het de machtsconsumptie verminderen.

   

  (3) zeewaterontzilting en het gebruik van de afvalhitte

   

  1.4 analyse van de hoge economie van de stroomwarmtewisselaar

  Om een reeks van het materiaal van de megatonethyleen te bouwen, is de totale investering algemeen boven 20 miljard RMB, volgens geschiedenisgegevens, de kostprijsboekhouding van warmtewisselaars voor ongeveer 30% van de totale investering, zullen de kosten van warmtewisselaars in elk groot ethyleenproject 7 miljard neally RMB bereiken. Maar sinds het energieverbruik van China is de efficiency slechts 34%, gelijkwaardig 20 jaar geleden aan dat van ontwikkelde landen, tien percenten lager dan hen nu. Het ontwikkelen van een hogere efficiënte warmtewisselaar in kleiner temperatuurverschil en minder oppervlakte van de hitteoverdracht kan de eerste stap zijn direct met betrekking tot industriële energie - besparingsontwikkeling. Gebruikend Hoge van het stroombuis en hoge rendement warmtewisselaars zijn de meest efficiënte, en ook meest economische middelen om de gebruiksefficiency van energie te verbeteren.

   

  Momenteel snel stijgt de vraag van Hoge stroombuis in China, in de ethyleenindustrie en andere gebieden, Hoge stroombuis en de hoog rendementwarmtewisselaars hebben brede toepassingsvooruitzichten, dus heeft het de reusachtige potentiële marktvraag. Er zijn heel wat hoge efficiënte buizen van de hitteoverdracht in de Verenigde Staten, Japan en Duitsland, maar de technologie is nog een geheim aan China, zodat werd de binnenlandse ethyleenindustrie gedwongen om ingevoerde Hoge stroombuizen te gebruiken.

   

  De hoge die stroombuizen door ons bedrijf worden ontwikkeld kunnen de oppervlakte van de hitteoverdracht verminderen en de grootte (ongeveer 80%) van traditionele warmtewisselaars, kan ook de hoeveelheid warmtewisselaars in grote projecten verminderen en de het door buizen leiden, bouw van de controlestichting en de vliegtuig gelande kosten verminderen. Door buisbundel van warmtewisselaars in bestaande installatie, het originele hoofd, shell te vervangen, die kan enz. opnieuw worden gebruikt door buizen leiden.

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

  Contactpersoon: Mr. John Chen

  Tel.: 86-512-5832-8328

  Fax: 86-512-5832-8332

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)