Co. Zhangjiagang In entrepot van de de Precisiebuis van Gebiedsyaxin, Ltd. 

Co. Zhangjiagang In entrepot van de het Staalbuis van Gebiedshenglong, Ltd.

Staalbuizenstelsel voor Automobielpowertrain, Schok Aborber, het Sturen 

En Staalbuizenstelsel voor Warmtewisselaar, Oververhitter, Opwarmer, Mechanische Boiler,

Thuis ProductenGerold Staalbuizenstelsel

3/8“ 1/4“ 1/2“ Buizenstelsel van het Roestvrij staalhaarvat Gerold Staal voor Olievelddownhole

3/8“ 1/4“ 1/2“ Buizenstelsel van het Roestvrij staalhaarvat Gerold Staal voor Olievelddownhole

  • 3/8'' 1/4'' 1/2'' Stainless Steel Capillary Coiled Steel Tubing For Oilfield Downhole
  • 3/8'' 1/4'' 1/2'' Stainless Steel Capillary Coiled Steel Tubing For Oilfield Downhole
 • 3/8'' 1/4'' 1/2'' Stainless Steel Capillary Coiled Steel Tubing For Oilfield Downhole

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HENGLONG
  Certificering: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 500 KG
  Prijs: 1000 US Dollars per reel
  Verpakking Details: Houten spoel met het waterdichte verpakken
  Levertijd: in 15 dagen
  Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
  Levering vermogen: 500 metrische tonnen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: 316L Vorm: Ronde
  Voorwaarde: Onthard helder Toepassing: Downhole

  Ervaring

   

  De olie & Gassector vertegenwoordigt één van onze belangrijkste markten voor levering van een brede waaier van tubulaire productvormen en materialen. Onze producten zijn met succes gebruikt in een aantal van de agressiefste onderzee en downhole voorwaarden en wij hebben een lang bewezen spoorverslag van het leveren van producten die aan de strikte kwaliteitsvereisten van de Olie & het Gas en geothermische energiesector voldoen.

   

  De verbeteringen van de technologie voor de verbeterde benutting van olie en gasvelden heeft meer en meer het gebruik van lange ononderbroken lengten van roestvrij staal en nikkellegering tubulars voor hydraulische controle, instrumentatie, chemische injectie, umbilical en flowline controletoepassingen vereist. De voordelen van deze tubulaire technologie hebben in lagere bedrijfskosten, betere terugwinningsmethodes en gedrukte kapitaalinvesteringen door downhole kleppen en chemische injectie aan verre en satellietputten aan een vast of drijvend centraal werkend platform te verbinden geresulteerd.

   

  Productiewaaier

   

  Het gerolde buizenstelsel is beschikbaar in een waaier van verschillende productvormen afhankelijk van de klantenvereisten. Wij vervaardigen gelast en opnieuw getekende naad, gelast de naad en de drijvende opnieuw getekende stop en de naadloze buisproducten. De standaardrangen zijn 316L, legeren 825 en legering 625. Andere rangen van roestvrij staal in duplex en superduplex en nikkellegering zijn op verzoek beschikbaar. Het buizenstelsel kan in onthard of koude gewerkte worden geleverd voorwaarde.

   

  • Gelast en getrokken buizenstelsel.

  • Diameter van 3mm (0,118“) aan 25.4mm (1,00“) OD.

  • Muurdikte van 0.5mm (0,020“) aan 3mm (0,118“).

  • OD tolerantie +/- 0,005“ (0.13mm) en +/- 10%-muurdikte. Andere tolerantie is op verzoek beschikbaar.

  • Rollengten tot 1500m (5,000ft) zonder orbitale verbindingen afhankelijk van productdimensies.

  • Rollengten tot 13,500m (45,000ft) met orbitale verbindingen.

  • Ingekapseld, bedekt pvc of het naakte lijnbuizenstelsel met een laag.

  • Beschikbaar op houten of staalspoelen.

   

  Toepassingen

   

  Wij bieden gerolde controlelijn in roestvrij staal en nikkellegeringen aan.

  Onze producten worden gebruikt in de volgende toepassingen:

  • Downhole hydraulische controlelijnen.

  • Downhole chemische controlelijnen.

  • Onderzeecontrolelijnen voor hydraulische macht en chemische injectie.

  • Smoothbore controlelijnen in vezeloptische toepassingen worden gebruikt die.

   

  Kwaliteitsoverwegingen

   

  Wanneer het specificeren van het type van buizenstelsel voor een bepaald milieu zouden verscheidene factoren moeten worden in acht genomen. De belangrijkste criteria die dit besluit beïnvloeden zullen drukvermogen en risico van corrosie zijn. Een naadloze buis die koude gewerkt en onthard is geweest heeft een volledig homogene kristallijne vervaardigde structuur. Het strookmateriaal wordt gebruikt om een gelaste buis te maken is van dezelfde vorm maar dit wordt een gietvormstructuur bij de las, die bij voorkeur aan de omringende buis kon aantasten die. Door de combinatie van het koude werk en verder kan het ontharden van het lasmetaal zijn opnieuw gekristalliseerd, omzettend dit gebied aan een vervaardigde structuur resulterend in een homogene dwarsdoorsnede met gelijke corrosie potentieel rondom de buis gelijkend op een naadloze buis. Het dalen gaat een lange weg naar het bereiken van deze herkristallisatie van de structuur van de gietvormlas in een gedeeltelijk gehomogeniseerde ontharde structuur. Het extra die werk op het lasgebied door passen van tekeningsprocessen wordt verleend verzekert volledige herkristallisatie.

   

  In theorie zou het drukvermogen van buizenstelsel door de gelaste en ontharde methode wordt gemaakt hetzelfde moeten zijn maar het is gemeenschappelijke praktijk in ontwerpcodes aan beneden-tarief gelast buizenstelsel toe te schrijven aan het risico van een onvolmaakte las die tot zwakheid leiden die. De spanningen betrokken bij een volgende opnieuw tekenende verrichting zullen de kwaliteit van de naadlas duidelijk maken en om het even welke aszwakheid zal worden blootgesteld en worden ontdekt door visuele inspectie en/of druk te testen. Daarom naadloze hebben gelast en gedaald en gelast & gedaald/stop getrokken buizen dezelfde drukclassificatie die aan dat van gelast buizenstelsel superieur is.

   

  Andere overwegingen die het gespecificeerde type van buizenstelsel kunnen beïnvloeden zijn oppervlakteruwheid, verenigbaarheid met compressiemontage, tolerantie, concentriciteit, lengte en, natuurlijk, prijs. Het gelaste buizenstelsel heeft vlotte OD & een identiteitskaart behalve de parel eindigen, die in het lasgebied kan worden uitgesproken. Dit kan problemen met compressiemontage veroorzaken. Het gelaste & gedaalde buizenstelsel heeft een vlotte OD oppervlakte die het maken voor gebruik met compressiemontage geschikt maar enigszins ruwer droeg voorwaarde toe te schrijven aan het dalen en een uitgesproken lasparel op slechts identiteitskaart. Gelast & getrokken de stop en de naadloze buizen hebben een vlotte OD oppervlakte samen met eenvormig droegen oppervlakte zonder vooruitstekende lasparel.

   

  De buizen door lassen van strook worden gemaakt zijn over het algemeen concentrischer dan naadloze buizen, waar de uniformiteit van muurdikte van de concentriciteit van het eerste doordringen in holle vorm die afhankelijk is. Nochtans, zullen de naadloze buizen standaard commerciële tolerantie zoals die in ASTM A269 ontmoeten.

   

  De over het algemeen langere lengten kunnen door naadlassen van strook worden gemaakt dan kan worden verkregen door neer van naadloze holten te trekken. Deze lengten kunnen verder door het dalen of stoptekening worden uitgebreid. Waar de zeer lange lengten worden vereist kunnen de individuele rollen stuiklas samen gebruikend autogeneous orbitaal lassen, elke las die radiografisch worden onderzocht om ervoor te zorgen dat het van tekorten vrij is en de volledige lijn toen aan een druktest onderworpen is. Het gelaste en opnieuw getekende typebuizenstelsel zal veel minder verbindingen dan een naadloze lijn van dezelfde lengte over alles vergen, die tot significante kostenbesparingen leidt.

   

  Voordelen van Opnieuw tekenende Gelaste Buis

   

  De lange lengten kunnen door de gevormde strook van het naadlassen worden gemaakt maar dergelijk buizenstelsel heeft OD & identiteitskaart-discontinuïteit en kan aan lokale problemen van mechanische sterkte of corrosie lijden. Een gelaste & gedaalde buis verbetert deze aspecten en betrouwbaar in de dienst over verscheidene decennia voor zeetoepassingen bewezen. Hoewel duurder dan gelast slechts buizenstelsel, de gelaste en opnieuw getekende buis nog vrij goedkoop vergeleken bij Naadloos is.

   

  Het naadloze buizenstelsel heeft uniformiteit in dwarsdoorsnede nochtans, is het de duurste methode van vervaardiging en heeft een beperking in de ononderbroken lengte die tussen verbindingen kan worden veroorzaakt. Voor een lichte premie over de gelaste & gedaalde prijs, kan het buizenstelsel door het gelast & het drijven stop getrokken procédé worden geproduceerd dat in een product van gelijkaardige verschijning aan naadloos maar met het belangrijke voordeel van veel langere ononderbroken lengten en zeer lagere kosten resulteert.

   

  Kwaliteitsborging

   

  Het proces en de kwaliteitscontrole van onze producten zijn kritiek met betrekking tot constant het bereiken van de hoogste normen in kritieke Olie & Gastoepassingen. De strikte kwaliteitscontrole wordt toegepast in elk stadium van de verwerkingen. De individuele die kwaliteitsplannen aan de het projectvereisten van de klanten kunnen worden aangepast ook in onze productkwaliteit worden opgenomen.

   

  De controlelijn is dimensioneel geïnspecteerde die 100% en wervelstroom volgens de internationale normen van ASTM wordt getest of DIN-. Alle lijnen zijn geteste de druk van 100% hydraulisch alvorens wordt bevrijd en verklaard. Om het even welke orbitale verbindingen worden ook radiografisch getest in een minimum van 3 vliegtuigen om de kwaliteit van de verbinding te verzekeren.

   

  Wij hebben BS ENGELSE ISO 9001 en de ENGELSE ISO 14001 goedkeuring van BS evenals individuele cliëntgoedkeuring.

   

  De Druk van de controlelijn

   

  De werkdruk voor een buis hangt van de exploitatievoorwaarden van elke bepaalde toepassing en de vereiste factor van veiligheid af. Dit kan slechts door de klant worden bepaald en als deel van of de opbrengstdruk of de nominale uitbarstingsdruk van het buizenstelsel uitgedrukt. Dit zijn de waarden die de spanning aan de theoretische strekgrens of de uiteindelijke treksterkte voor het materiaal opheffen.

   

  De veilige werkdruk is traditioneel uitgedrukt als deel van of de treksterkte of strekgrens van een buis. De verschillende industrieën en de drukvatcodes hebben verschillende praktijken goedgekeurd.

   

  Kwaliteitsborging

   

  De kwaliteit van onze producten voor de controlelijn in wordt olie en gassector verzekerd niet alleen tijdens het gecontroleerde productieproces maar ook als afgewerkt product het testen. De typische tests omvatten:

  • Niet destructieve tests

  • Hydrostatische tests

  • De oppervlakte beëindigt controles

  • Dimensionale nauwkeurigheidsmetingen

  • Gloed en coning tests

  • Het mechanische en chemische bezit testen

   

  Controleregeleigenschappen

   

  Productvorm: Naad-gelast & Opnieuw getekend autogenously worden gelast en opnieuw getekend geleverd in de ontharde voorwaarde.

   

  Legering UNS Productvorm Norm OD GEWICHT Gewicht Min Opbrengst Min Trek Min Verlenging
  Duim Duim lb/ft ksi ksi %
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,125 0,028 0,030 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,125 0,035 0,035 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,250 0,035 0,084 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,250 0,049 0,110 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,250 0,065 0,134 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,375 0,035 0,133 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,375 0,049 0,178 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,375 0,065 0,225 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,375 0,080 0,263 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,500 0,049 0,246 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,500 0,065 0,316 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,500 0,080 0,376 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,625 0,049 0,315 25 70 35
  316L S31603 Naad-gelast & Opnieuw getekend A269 0,625 0,065 0,407 25 70 35
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,250 0,035 0,089 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,250 0,049 0,116 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,250 0,065 0,143 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,035 0,141 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,049 0,189 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,065 0,238 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,080 0,279 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,500 0,049 0,261 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,500 0,065 0,335 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,500 0,080 0,398 60 120 30
  625 N06625 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,625 0,049 0,333 60 120 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,125 0,035 0,036 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,250 0,035 0,086 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,250 0,049 0,112 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,250 0,065 0,137 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,035 0,136 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,049 0,182 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,065 0,230 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,375 0,080 0,270 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,500 0,049 0,252 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,500 0,065 0,323 35 85 30
  825 N08825 Naad-gelast & Opnieuw getekend B704 0,500 0,080 0,384 35 85 30

  Nota: Duplex 2205 en Super Duplexbuizenstelsel 2507 zijn geen lijst, en zij zijn op verzoek beschikbaar.

   

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

  Contactpersoon: Mr. John Chen

  Tel.: 86-512-5832-8328

  Fax: 86-512-5832-8332

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)