Co. Zhangjiagang In entrepot van de de Precisiebuis van Gebiedsyaxin, Ltd. 

Co. Zhangjiagang In entrepot van de het Staalbuis van Gebiedshenglong, Ltd.

Staalbuizenstelsel voor Automobielpowertrain, Schok Aborber, het Sturen 

En Staalbuizenstelsel voor Warmtewisselaar, Oververhitter, Opwarmer, Mechanische Boiler,

Thuis

Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

Van goede kwaliteit warmtewisselaarbuizen voor verkoop
Van goede kwaliteit warmtewisselaarbuizen voor verkoop
Henglong heeft een overzicht facilites. Het is een uitstekend bedrijf strikt in de vervaardiging van naadloze staalbuizen. M. Molinier Renaud

—— KELVION

YAXIN is één van onze beste leveranciers van het jaar geweest

—— ZF

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

1 2 3 4
Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd. Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd. Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd. Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.
bedrijf Koude tekeningsproductie Wervelstroomtest Inspectie

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HENGLONG, YAXIN
Aantal werknemers : 700~800
Jaarlijkse omzet : 100000000-120000000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 10% - 20%

Co. Zhangjiagang In entrepot van de de Precisiebuis van Gebiedsyaxin, Ltd.

Co. Zhangjiagang In entrepot van de het Staalbuis van Gebiedshenglong, Ltd.

 

Aanhankelijkheids de strikte kwaliteitscontrole op lange termijn, bevestigt het „wetenschappelijke beheer om prima producten te creëren, de uitvoerige ontwikkeling van voortdurende verbetering, de kwaliteitsdienst te bevorderen om klantentevredenheid,“ de kwaliteit te winnen en onophoudelijk gestadig te vorderen, creërend merk van de ondernemings het onafhankelijke kwaliteit; bevestig de integriteit van eerste met dicht gerichte partners. Wij hopen oprecht dat de vriendschappelijke samenwerking met de gemeenschap, het werk samen!

Zhangjiagang plakte de precisiepijp van streekyaxin makend Co., Ltd, Co. Zhangjiagang in entrepot van de de Delentechnologie van streekyaxin Auto, Ltd.

Van de Streekyaxin van de Zhangjiagang Vrijhandel van het de Precisiestaal is de Pijpco., van de de Vrijhandelsstreek van Ltd.and Zhangjiagang Co. van de de Delentechnologie van Yaxin Auto, Ltd.is een Chinees-Buitenlands gemeenschappelijke ondernemingsbedrijf, dat in 1999 wordt gevestigd, dat bij Road van Taiwan wordt gevestigd, Vrijhandelsstreek, Zshangjiagang-Stad, jiangsu Province.It borderend door internationale mertropolis stad-Shanghai aan het oosten, de mooie oude stad Suzhou aan het zuiden, jiangyin Changjiang-Rivierbrug aan het westen, en internationale haven haven-Zhangjiagang aan het noorden. Het bedrijf behandelt het gebied van 200000㎡, waarvan constructiong het gebied 8500㎡, is heeft 15 miljoen U.S.dollars (ongeveer 96 millon RMB) van geregistreerd kapitaal, 260million RMB van vaste activa's, en zijn jaarlijks is de output is 30.000 ton van de pijp van het precisie seamiess staal, precisie gelaste pijp 50.000 ton. Het bedrijf stelt momenteel 500 mensen tewerk, van wie meer dan 60 hoger onderwijs hebben, meer dan twintig heeft hogere titels of hierboven. Onze hoofdproducten zijn de koudgewalste en koudgetrokken pijpen van het precisie naadloze staal, waarvan meer staalpijpen voor auto, Precisie pijp voor auto lasten.
Het bedrijf heeft eamed grote reputatie onder vele bekende grote zakelijke klanten door ons moderne hardwarefaciliteiten, onafhankelijke ontworpen speciale vorm en uniek productieproces; en door gestandaardiseerd ons managenmen en strikte beheersprocedures; en door onze bedrijfsfilosofie van " Eerlijkheid, samenwerkings andcommon ontwikkeling“. Onze producten worden wijd gebruikt door Co. van de Schokabsoorber van Shanghai Huizhong Sachs, Co. van de Componentensystemen van Sacths Automobiel (Shanghai), Ltd, ZF-Co. van Oostenrijk van de Chassis technologie-Rijk Mijnbouw (Tchang-tchoun), Ltd, dongfeng ZF-Co. van Schokabsonrher, Ltd, Automobielmanufactuing Co. van Shanghai Huizhong, Ltd, de Schokbreker Ltd, Co. van de Schokabsorter van Zhuzhou Nanfang Yamaha Co., van Tenneco (Peking), Ltd van FAW Tokico.
Het bedrijf ging de ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem in 2008 over, verkreeg Speciale materiaal productievergunning (TS2710J44-2013) in 2009, overging PED die van TUV NORD in 2011 wordt verklaard, overging het beheersysteemcertificatie van ISO14001 en OHSAS18001-van DNV in 2012, en werd geschat als high-tech onderneming in 2013.Under de woeste marktconcurrentie, centreert het bedrijf dicht rond het kwaliteitsbeleid van " het creëren van prima producten door wetenschappelijk beheer, het bevorderen van algemene ontwikkeling door contstant verbetering en het tevredenstellen aan custorners " tokeep het gestadig vorderen, verder perfecing allerlei materiaal aan dvelop de hoogte - kwaliteitsmerk voor het bedrijf.
Het bedrijf hoopt oprecht dat wij vriendschappelijke samenwerking met alle cirkels van de gemeenschap kunnen krijgen.

Co. Zhangjiagang In entrepot van het Staalbuizen van Gebiedshenglong, Ltd.

Co. is Zhangjiagang In entrepot van het Staalbuizen van Gebiedshenglong, Ltd een Chinees-Buitenlands gezamenlijk ventruebedrijf, estabilshed in 1999, gelegen bij Road van Taiwan, Vrijhandelsstreek, Zhangjiagang-Stad, wordt Jiangsu Province.It gegrenst door internationgal metropool stad-Shanghai aan het oosten, de mooie oude stad Suzhou aan het zuiden, de Rivierbrug van Jiangyin Changjiang aan het westen, en internationgal haven haven-Zhangjiagang aan het noorden. Het omhelst geschikt land en watervervoer, gastvrij weer, god-heilige landrijken in cultuur en begaafde mensen. Daardoor geniet het bedrijf van een groot geografisch voordeel. Het bedrijf behandelt het gebied van 200000㎡, waarvan het bouwgebied 8500㎡.It heeft 15 miljoen U.S.dollars (ongeveer 96 miljoen RMB) van geregistreerd kapitaal, de vaste activa's van 260million RMBof is, en zijn jaarlijkse output 145.000 ton pijpen van het seamlellstaal is.
Het bedrijf specialiseert zich in het veroorzaken van diverse types van staal, zijn dergelijke as10、 20、 20G、 35、 45、 16Mn、 ST52、 40Cr、 37Mn5、 D9MnD、 40Mn2、 15CrMoG、 12Cr1MoVG、 08Cr2ALMo、 12CrMo1、 T11、 T12、 T22、 T23、 T5、 T9、 SA179、 SA192、 SA106B、 SA210C.Main prouducts verschillende types van naadloze staalpijpen, bijvoorbeeld, staalpijpen voor structuur, de vloeistof van de foutransmissie, voor lage en middelgrote drukboiler, voor petrleum barstend, voor het materiaal van de hoge drukmeststof, hoge drukboiler. De buitendiameter van de pijp is van 6 tot 133mm, is de muurdikte van 0,5 aan 16mm.Our-producten is wijd gebruikt in de industrie van machines productie, schiptechniek, petrochemische stof, en pressrue boiler.
Het bedrijf heeft eamed grote reputaion onder vele bekende grote zakelijke klanten door ons moderne hardwarefaciliteiten, onafhankelijke ontworpen sepcial vorm en uniek productieproces; en door onze gestandaardiseerd beheer en strikte beheersprocedures; en door onze bedrijfsfilosofie van " Eerlijkheid, samenwerking en gemeenschappelijke ontwikkeling“.
Het bedrijf ging de ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem in 2008 over, verkreeg Speciale Materiaal Productievergunning (ts2710j44-2013) in 2009, overging PED die van TUVNORDin2011 wordt verklaard, overging het systeemcertificatie van ISO14001and OHSAS18001management van DNV, EN werd geschat als high-tech onderneming in2012. Unedr de woeste marktconcurrentie, het bedrijf centreert dicht rond het kwaliteitsbeleid van " het creëren van prima producten door wetenschappelijk beheer, het bevorderen van algemene ontwikkeling door constante verbetering en het tevredenstellen van de klanten " houden gestadig vorderend, fruther perfectionerend allerlei materiaal om de hoogte te ontwikkelen - kwaliteitsmerk voor het bedrijf. Het bedrijf hoopt oprecht dat wij de vriendschappelijke samenwerking met alle cirkels van de gemeenschap kunnen krijgen.

 

 

 

Contactgegevens
Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. John Chen

Tel.: 86-512-5832-8328

Fax: 86-512-5832-8332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)